Tweet PST

donderdag 7 augustus 2014

Booch 2014 9 en 10 aug 2014 spectaculair programma

 BOOCH vindt ook in  2014  plaats op 2 pleinen: op de Bongerd staat de Mainstage en de tentstage, maar op Pancratiusplein Noord gebeurt iets totaal nieuws! Pancratiusplein Noord is het met schitterende kleuren  verlichte plein naast de Pancratius Kerk en dit wordt het BOOCH Sex, Drugs & Rock ‘n Roll plein.

Het super gave podium maakt alles mogelijk, van poëzie naar dans en van cabaret naar singer / songwriters.  Tel daarbij op dat er tal van randactiviteiten zijn zoals theater en op zaterdagmiddag kunnen alle kleine lieve dreumissen  mee het terrein op voor het spetterend Kidsprogramma.

Zo krijgen alle artiesten van jong tot oud een podium maar er is meer! Op dit plein kan en gaat echt van alles gebeuren. Zo worden er a la minute gedichten geschreven,  komen kunstenaars live painten, laten mannen hun baard als schaapjes scheren door een echte barbier en dames krijgen een super gaaf rock ‘n roll kapsel / make-up en dat allemaal op de gezellige pleinen van Heerlen.

9 + 10  augustus 2014 BOOCH  programma

Het gevarieerde  revolutionaire programma bied o.a: Soul Sister Dance Revolution, Taymir, DIABLO BLVD (met frontman Alex Agnew), de feestbeesten Heymoonshaker en hardrockers van Vanderbuyst en de klappers  Dog eat Dog en voor niet alleen de oudere jongeren  Xamanek !met een Vet uitroepteken.

Naast flinke namen staan er in 2014  lekker heel wat locals op de podia zoals:  DOOP vs. Subp Yao  en  Born from Pain die al eerder op BOOCH de sterren van de hemel speelden als vaandeldragers van de scene.


Bruisend serveert  Booch 2014  de POPSport winnaars Drunken Dreams, de ladies van LIANA en Povereign. In de goede oude tijden zag je de mannen in Mr. Potatoehead, Mato Grosso en Draztic Lee Spaztic, en tegenwoordig trakteren ze je op heerlijk lekker swingende reggae! en zo zijn er nog meer verassingen om je dak mee uit te gaan zoals Short Phusion!!!

Short Phusion is een 5 hoofdige band uit Parkstad. De sound is een mix van strakke hip hop, explosieve rock en funky soul met ronkende gitaarriffs, funky slapbass, live drumbeats, vette scratches en vlammende raps met een eigen scherpe stijl en bovenal een  brok energie  met  melodieuze zeer krachtige nummers. Mis ze niet zondag 10 augustus in Heerlen (second stage op de Bongerd) ca. 14.30 uur

Via de Facebook actie rondom het muziekcollectief van Stichting Popmuziek Parkstad. mocht de muzikale achterban in de Parkstad kiezen uit een aantal locals en daar kreeg  niemand meer of  minder dan  de pop- punk band Recession Youth , een van de meest opvallende bands binnen de muziekscene, de meeste stemmen.

Op het BOOCH Sex, Drugs & Rock ‘n Roll plein  laten zaterdag  Guilaume Golsson, Main Coon, Civilist  en Flatspot het publiek  uit hun dak naast de Pancratius Kerk die wel tegen een fikse stoot Sex, Drugs & Rock ‘n Roll is opgewassen .Afsluiters! met spetterende  energieke 1-uur denderende show

Def P als Diggy Dex als Engel & Just als DJ DNS gaan BOOCH 2014  afsluiten met een spetterende energieke 1-uur denderende show.  Def P  de godfather  van de Nederlandse Hiphop speelde o.a. met  de Osdorp Posse en Beatbusters elk  festival plat. Met een popprijs en gouden plaat (Afslag Osdorp) blijft Def P steeds betrokken bij unieke  muzikale projecten en rapt hij als vanouds op harde HipHop beats tijdens de Kleine Jongens Tour.Diggy Dex: Diggy Dex a.k.a De Meest Exclusieve Jansen a.k.a. De Ideale Schoonzoon neemt je mee op een muzikale trip door zijn Diggy Universe .Diggy is al meer dan 15 jaar een begrip  in de Nederlandse hiphop scene en heeft met zijn nieuwe plaat Do It Yourself  de top bereikt met een schitterende mix van persoonlijke en party tracks.


Op 9 en 10 augustus 2014 vindt dus echt wel een  revolutionair spetkakel plaats met o.a. Dog Eat Dog, Soul Sister Dance Revolution en vele anderen! Mis BOOCH  niet!


Dog Eat Dog


Heymoonshaker


Verplaatsing weekmarkt vanwege Booch!
Aanstaande zaterdag wordt de markt verplaatst naar de Promenade en de Honigmannstraat. De dinsdagmarkt verschuift voor een klein deel. Booch! heeft dit jaar drie podia. Twee op de Bongerd en éen op Pancratiusplein-Noord. Aangezien er dinsdag nog afbraakwerkzaamheden van Booch! plaatsvinden, zal die dag het achterste deel van de wekelijkse dinsdagmarkt op de Bongerd verplaatst worden naar de Honigmannstraat. Het gaat dan om kramen die normaal vanaf het CZ-kantoor richting Klomp staan.


Kids Programma Nieuw BOOCH KIDS!!!! zaterdagmiddag 9 augustus van 13.00 tot 17.00 uur op de Bongerd in Heerlen.

www.booch.nl/kids/

zie www.booch.nl/kids/


Contact Booch

Vorstenstraat 6 6411 VW Heerlen   info@booch.nl  website >>>  Booch

Klik hier voor het Booch Programma Tijdschema

Klik hier voor  Booch op Facebook


 Volg hieronder Booch On Twitter
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

G ads

Maastrichtse Jennifer Romen voor de derde keer wereldkampioene hiphop Solo Adults

De 21 jarige Maastrichtse Jennifer Romen is vrijdag voor de derde keer wereldkampioene hiphop geworden in de categorie Solo Adults in het Oostenrijkse Graz. De Maastrichtse super dans ster werd vorig jaar ook al wereldkampioen in het Italiaanse Rimini en in 2013 behaalde ze eveneens de wereldtitel. Jennifer Romen heeft een eigen dansschool (USDA) in Maastricht.

Ontdek je plekje Heerlen

Heerlen vroeger

Het Maankwartier in Heerlen = weggegooid geld

Heerlen Anno 2018

Zuid Limburg Facts

Heerlen

50° 54' 0" N / 5° 59' 0" E

Heerlen, Netherlands

Region: Limburg
Country: Netherlands
Latitude: 50.9
Longitude: 5.9833333

Zuid-Limburg is strategisch gelegen in het hart van de euregio Maas-Rijn. In een straal van 30 kilometer rond Zuid-Limburg wonen bijna 4 miljoen mensen in Nederland (Provincie Limburg), België (Vlaanderen en Wallonië) en Duitsland (Nordrhein-Westfalen).

Wie de steden Aken, Hasselt of Luik bezoekt, reist door Europa… maar dan op 30 kilometer van huis. Zuid-Limburg en de Euregio staan bekend als een ‘Bourgondische’ regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekproducten kent. Maar liefst acht Michelinsterren in een gebied van 25 bij 25 kilometer. Daarnaast talloze bistro’s, eetcafés, loungeclubs en restaurants. Voor elke beurs en elke smaak.

Facts

601.089 inwoners, 20 bij 20 km
26.000 studenten, 43% buitenlands, beste universitair onderwijs van Nederland
Beste Hogeschool van Nederland, beste universiteit van Nederland
Snelle treinverbindingen met Brussel, Parijs, London, Keulen, Frankfurt, Amsterdam
Beste scholen van Nederland, beste kinderdagverblijf van Nederland
Populairste vakantiebestemming Nederland
8 Michelinsterren, beste B&B van Nederland
Grootste kunstbeurs ter wereld
Internationaal bekroonde wijnproductie
8 vliegvelden binnen 1 uur
34.000 bedrijven, 276.000 banen
220 kilometer grens met buitenland, 8 km met Nederland
Heerlen is de leegstand stad nr 1 van Nederland
Een van de grootste, meest innovatieve chemieclusters Europa
Nummer 3 in top-10 meest innovatieve bedrijven Nederland
100 miljoen € investering komende 5 jaar in Research & Business
Arbeidsproductiviteit per fte > € 116.000. (Nederland: € 82.000)
Euregio Maas-Rijn (straal 50 km) 3,7 miljoen inwoners, 3 landen, 3 talen
Eengezinswoning plm. 200k (Nederland 275k, Amsterdam 450k)
15 musea, 17 muziekpodia, 14 theaters, 3 filmhuizen
Beste ziekenhuis van Nederland


IGOM

Parkstad Limburg is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM (bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 400 managers en 9.000 medewerkersbinnen de Zuid-Limburgse (semi-)overheid). Zowel de vacatures als de beschikbare stageplaatsen worden aangekondigd op www.igom.nl

Bedrijvigheid

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie