Tweet PST

zondag 4 december 2016

PVV succes in alle gemeentes


Vanwege de enorme groei van de PVV zal de partij voor de vrijheid bij de komende verkiezing bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 mee doen in Heerlen en Sittard-Geleen en in zeker 5 tot 9 andere Limburgse gemeenten. De PVV is enthousiast bezig met het samenstellen van een lijst naar aanleiding van de bekendmaking van PVV-leider Geert Wilders dat de PVV die op een enorme winst staat in de peilingen,  zijn partij in 2018 in zoveel mogelijk gemeenten mee gaat doen. Wilders rekent op minstens 20 procent van de stemmen  wat in in Heerlen en Sittard-Geleen neerkomt op minstens 11 zetels en wellicht nog meer.

Inbreng PVV Dhr. R. Housmans Programmabegroting 2017De PVV in het Limburgs Parlement gaat de deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in Limburg coördineren. Ook komt er een selectiecommissie, waarschijnlijk onder leiding van fractie-voorzitter Housmans. Voor eind volgend jaar zal alles rond zijn om mee te doen. Het massaal meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen, is een duidelijk teken naar de burgers die daardoor veel inspraak gaan krijgen om de noodzakelijke hervormingen door te kunnen voeren en de burgers te helpen die door het beleid van de belabberd slecht presterende VVD D66 en PVDA  in de grootste zorgen zitten. 

Wie sjoen is òs Limburg! Met dit verkiezingsprogramma  maakt PVV duidelijk waar de partij zich voor zal inzetten. PVV wil zich  richten op de zaken waar de Limburgers écht iets aan hebben. PVV kiest  niet voor de elite en vriendjes van de gevestigde partijen, maar voor alle Limburgers: Van jong tot oud, arm tot rijk en van noord tot zuid. Zodat we met z’n allen weer trots kunnen zeggen: Wie sjoen is òs Limburg! De PVV heeft de ambitie om de grootste partij van Limburg te worden. Daarom is de PVV de enige partij die lak heeft aan ingesloten conventies, wars is van politiek correct gebral, goed aanvoelt wat leeft bij de gewone kiezers en er ook naar handelt. Aan energie, ideeën en motivatie zal het bij PVV zeker niet ontbreken!  PVV  rekent op u!

Jihad expert AlDe’emeh: EU importeert potentiële burgeroorlog‘Ik ben niet tegen vluchtelingen. Mijn vader was er zelf een. Maar het huidige vluchtelingenbeleid vind ik ronduit funest. Eerlijk waar, we beseffen niet waaraan we zijn begonnen.’
‘Voor jonge vluchtelingen uit Irak en Syrië die jarenlang doordrenkt zijn met rigide religieuze onzin, is het een ongelofelijke schok om in een westers land gedropt te worden. Dat is toch om problemen vragen?
‘Die vluchtelingen zijn geen homogene groep, hè. De meerderheid zijn wellicht echte vluchtelingen, maar er zitten gegarandeerd ook mensen tussen van IS, Fatah al Sham Front,  aanhangers van Assad, leden van de moslimbroederschap enzovoort. Al die fracties staan elkaar naar het leven en die hebben hun gedachtegoed niet bij de grens achtergelaten. Mijn grote vrees is dat we een potentiële burgeroorlog importeren in Europa.’De  Limburgse PVV fractie onderschrijft volledig het landelijke partijprogramma en dat betekent dat de landelijke programmapunten ook in de provincie nooit uit het oog worden verloren, zelfs wanneer niet alle onderwerpen onder de directe verantwoordelijkheid van de provincie vallen. De regerende partijen hebben de realiteit al lang verloren en doen maar net voorkomen alsof er in Nederland en in Limburg helemaal geen problemen zijn met betrekking tot criminaliteit, veiligheid, opvang van asielzoekers en islamisatie maar de asielzoekerscentra schieten in Limburg als paddenstoelen uit de grond. De vluchtelingenstroom met kansarme gelukszoekers houd niet op. Er zijn reeds tientallen opvanglocaties bijgekomen. Zo worden er alleen al in de voormalige gevangenis in Maastricht 600 vluchtelingen opgevangen. De PVV maakt zich grote zorgen over de reeds aanwezige en de te openen asielzoekerscentra in Limburg en de doorstroom naar permanente huisvesting. Hierdoor komt de sociale huisvesting voor Limburgers in het gedrang. Nog te zwijgen over alle andere lastige problematiek. PVV wil dat er een einde komt aan de opvang van asielzoekers in Limburg wegens de oververtegenwoordiging van niet westerse allochtonen op het gebied van criminaliteit, homohaat, overlast,schooluitval en uitkeringsafhankelijkheid. Steeds meer moslimjongeren in Limburg radicaliseren. Dankzij het kabinet Rutte  mogen ze het land niet uit en lopen als tikkende tijdbommen door de Limburgse straten. PVV wil dat geradicaliseerde moslims en jihadgangers worden opgepakt, het paspoort word afgenomen en ze het land worden uitgezet.

bron: Programmma PVV

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

G ads

Maastrichtse Jennifer Romen voor de derde keer wereldkampioene hiphop Solo Adults

De 21 jarige Maastrichtse Jennifer Romen is vrijdag voor de derde keer wereldkampioene hiphop geworden in de categorie Solo Adults in het Oostenrijkse Graz. De Maastrichtse super dans ster werd vorig jaar ook al wereldkampioen in het Italiaanse Rimini en in 2013 behaalde ze eveneens de wereldtitel. Jennifer Romen heeft een eigen dansschool (USDA) in Maastricht.

Ontdek je plekje Heerlen

Heerlen vroeger

Het Maankwartier in Heerlen = weggegooid geld

Heerlen Anno 2018

Zuid Limburg Facts

Heerlen

50° 54' 0" N / 5° 59' 0" E

Heerlen, Netherlands

Region: Limburg
Country: Netherlands
Latitude: 50.9
Longitude: 5.9833333

Zuid-Limburg is strategisch gelegen in het hart van de euregio Maas-Rijn. In een straal van 30 kilometer rond Zuid-Limburg wonen bijna 4 miljoen mensen in Nederland (Provincie Limburg), België (Vlaanderen en Wallonië) en Duitsland (Nordrhein-Westfalen).

Wie de steden Aken, Hasselt of Luik bezoekt, reist door Europa… maar dan op 30 kilometer van huis. Zuid-Limburg en de Euregio staan bekend als een ‘Bourgondische’ regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekproducten kent. Maar liefst acht Michelinsterren in een gebied van 25 bij 25 kilometer. Daarnaast talloze bistro’s, eetcafés, loungeclubs en restaurants. Voor elke beurs en elke smaak.

Facts

601.089 inwoners, 20 bij 20 km
26.000 studenten, 43% buitenlands, beste universitair onderwijs van Nederland
Beste Hogeschool van Nederland, beste universiteit van Nederland
Snelle treinverbindingen met Brussel, Parijs, London, Keulen, Frankfurt, Amsterdam
Beste scholen van Nederland, beste kinderdagverblijf van Nederland
Populairste vakantiebestemming Nederland
8 Michelinsterren, beste B&B van Nederland
Grootste kunstbeurs ter wereld
Internationaal bekroonde wijnproductie
8 vliegvelden binnen 1 uur
34.000 bedrijven, 276.000 banen
220 kilometer grens met buitenland, 8 km met Nederland
Heerlen is de leegstand stad nr 1 van Nederland
Een van de grootste, meest innovatieve chemieclusters Europa
Nummer 3 in top-10 meest innovatieve bedrijven Nederland
100 miljoen € investering komende 5 jaar in Research & Business
Arbeidsproductiviteit per fte > € 116.000. (Nederland: € 82.000)
Euregio Maas-Rijn (straal 50 km) 3,7 miljoen inwoners, 3 landen, 3 talen
Eengezinswoning plm. 200k (Nederland 275k, Amsterdam 450k)
15 musea, 17 muziekpodia, 14 theaters, 3 filmhuizen
Beste ziekenhuis van Nederland


IGOM

Parkstad Limburg is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM (bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 400 managers en 9.000 medewerkersbinnen de Zuid-Limburgse (semi-)overheid). Zowel de vacatures als de beschikbare stageplaatsen worden aangekondigd op www.igom.nl

Bedrijvigheid

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie