Tweet PST

vrijdag 23 oktober 2015

V&D Heerlen vertrekt in 2017
Beste lezers,

De medewerkers van Winkelwarenhuis V&D  zijn onlangs over het beëindigen van het huurcontract van het vertrouwde en geliefde V&D   per juni 2017 geïnformeerd.
Winkelwarenhuis V&D moet echter voor Heerlen behouden blijven. Daarvoor moet alles in het werk gesteld worden’, stelt  Hart-Leers

De grote Heerlense V&D vestiging  moet helaas over ruim 1,5 jaar sluiten omdat de Gemeente Heerlen een complete waslijst aan blunders heeft gemaakt en heel erg veel geld op een totaal onverantwoorde wijze heeft aangewend waardoor ruim 40 procent  leegstand te betreuren valt in de eens zo florerende pracht stad. Veel mensen die anders van buiten Heerlen kwamen winkelen komen anno 2015 helaas niet meer naar Heerlen door de leegstand en omdat het parkeren ronduit te duur is. 

Het behouden van een verkleinde versie van V&D  is nu dan toch echt nodig om nog meer verdrietig makende leegstand in het centrum te voorkomen en dat kan als Heerlen grondig werk maakt van het creëren van een levendige koopstad en daar fors in gaat investeren.

Gemeente Heerlen Wanbeleid
Er werden  door de Gemeente Heerlen vele jaren echter vrijwel geen gelden en middelen voor de meest noodzakelijke zaken vrijgemaakt maar wel voor totaal overbodige  projecten en een reeks van peperdure en de meest idiote fratsen. Er werd kostbaar geld  opgemaakt aan een krankzinnig plan om Chinezen naar Heerlen te lokken via een Karl Marx Trein Route. Slechts een dozijn chinezen kwamen op de doorreis naar Aken en  hadden geen enkele interesse in Heerlen en het dure Maankwartier. De Gemeente Heerlen probeerde ook van alles om Het Loon grondig kapot te maken  zoals men gedaan heeft  met het eens nog zo knusse De Plu , en dat alles en de alsmaar groeiende  leegstand is ontstaan omdat de Gemeente  Het Maankwartier voor heilig heeft verklaard en miljoenen heeft weggesmeten aan onzinnige projecten waar geen Heerlenaar mee gediend is.


De Oude GlorieOndernemers in de steek gelaten door Gemeente

De mensen de hardwerkende ondernemers die Heerlen hebben opgebouwd en  haar culturele karakter en aanzien gaven werden allemaal in de steek gelaten door de Gemeente Raad en vele duizenden mensen die recht hadden en aanspraak deden op de WMO, veelal ouderen en zieken kregen van de Gemeente Heerlen nul komma nul en geen ene euro hulp en werden als persona nog gracia  weggepest uit de stad. Het Asociale Heerlen bespaarde afgelopen jaren vele miljoenen op de Zorg en speelde Sint Nicolaas bij de makelaars door peperdure lege gebouwen in de aanbieding te gooien voor een appel en een ei. Hierdoor verdwenen steeds meer vertrouwde ondernemers en gebouwen en door het wanbeleid  moesten ook de al een eeuwigheid  rendabele Hotels zoals Het Grand Hotel aan de Groene Boord hun deuren sluiten.


De gemeente laat tegen alle zin en wensen van de burgers het Maankwartier bouwen. Voor minstens €180 miljoen. Terwijl dit één van de steden is met de grootste leegstand aan kantoren en winkels van heel Nederland!
Weggegooid Geld: Heerlen bouwt spookwinkels

De gemeente laat het Maankwartier Heerlen bouwen. Voor €180 miljoen. Terwijl dit één van de steden is met de grootste leegstand aan kantoren en winkels!

Posted by Kanniewaarzijn on vrijdag 25 september 2015

Hart leers heeft eerder al en zo vaak gewaarschuwd dat de cultuur van Heerlen verloren gaat als de gemeenteraad niet veranderd en doet waarvoor ze gekozen is en er alsmaar meer gefraudeerd en met vastgoed verdiend word en alsmaar meer leeg stand bij komt.


Anderen, makelaars buitenstaanders die over de grens in een zeer luxe villa vertoeven  strijken steeds  meer  winsten op en dat zijn lui van buitenaf die niks om de stad en haar burgers geven. Dat soort  akelige lui zijn mensen die alleen maar alsmaar meer geld op hun rekening willen zonder daar voor te werken   Je vraagt je dan ook af  welke mensen op een of andere vreemde wijze dan ook zoveel in Heerlen te zeggen hebben en waarom  er geen deugdzame Gemeente Raad is die de "koe bij de hoorns" pakt en de stad met goed beleid  red van leegstand en armoede.

Motto: Jaag  de  makelaars lobby en harteloze raadslieden met een trap onder het gat  in de pek en de veren de Gemeente Raad uit  en kies voortaan mensen met het hart op de juiste plek voor Heerlen!

Hart Leers

 Het Winkelwarenhuis V&D  moet behouden worden  als er toch een verkleinde V&D vestiging voor de stad kan worden behouden. Alleen dan overweegt Vroom & Dreesmann mogelijk haar besluit om in het geheel te vertrekken en wil het winkelwarenhuis wellicht een kleiner filiaal handhaven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

G ads

Maastrichtse Jennifer Romen voor de derde keer wereldkampioene hiphop Solo Adults

De 21 jarige Maastrichtse Jennifer Romen is vrijdag voor de derde keer wereldkampioene hiphop geworden in de categorie Solo Adults in het Oostenrijkse Graz. De Maastrichtse super dans ster werd vorig jaar ook al wereldkampioen in het Italiaanse Rimini en in 2013 behaalde ze eveneens de wereldtitel. Jennifer Romen heeft een eigen dansschool (USDA) in Maastricht.

Ontdek je plekje Heerlen

Heerlen vroeger

Het Maankwartier in Heerlen = weggegooid geld

Heerlen Anno 2018

Zuid Limburg Facts

Heerlen

50° 54' 0" N / 5° 59' 0" E

Heerlen, Netherlands

Region: Limburg
Country: Netherlands
Latitude: 50.9
Longitude: 5.9833333

Zuid-Limburg is strategisch gelegen in het hart van de euregio Maas-Rijn. In een straal van 30 kilometer rond Zuid-Limburg wonen bijna 4 miljoen mensen in Nederland (Provincie Limburg), België (Vlaanderen en Wallonië) en Duitsland (Nordrhein-Westfalen).

Wie de steden Aken, Hasselt of Luik bezoekt, reist door Europa… maar dan op 30 kilometer van huis. Zuid-Limburg en de Euregio staan bekend als een ‘Bourgondische’ regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekproducten kent. Maar liefst acht Michelinsterren in een gebied van 25 bij 25 kilometer. Daarnaast talloze bistro’s, eetcafés, loungeclubs en restaurants. Voor elke beurs en elke smaak.

Facts

601.089 inwoners, 20 bij 20 km
26.000 studenten, 43% buitenlands, beste universitair onderwijs van Nederland
Beste Hogeschool van Nederland, beste universiteit van Nederland
Snelle treinverbindingen met Brussel, Parijs, London, Keulen, Frankfurt, Amsterdam
Beste scholen van Nederland, beste kinderdagverblijf van Nederland
Populairste vakantiebestemming Nederland
8 Michelinsterren, beste B&B van Nederland
Grootste kunstbeurs ter wereld
Internationaal bekroonde wijnproductie
8 vliegvelden binnen 1 uur
34.000 bedrijven, 276.000 banen
220 kilometer grens met buitenland, 8 km met Nederland
Heerlen is de leegstand stad nr 1 van Nederland
Een van de grootste, meest innovatieve chemieclusters Europa
Nummer 3 in top-10 meest innovatieve bedrijven Nederland
100 miljoen € investering komende 5 jaar in Research & Business
Arbeidsproductiviteit per fte > € 116.000. (Nederland: € 82.000)
Euregio Maas-Rijn (straal 50 km) 3,7 miljoen inwoners, 3 landen, 3 talen
Eengezinswoning plm. 200k (Nederland 275k, Amsterdam 450k)
15 musea, 17 muziekpodia, 14 theaters, 3 filmhuizen
Beste ziekenhuis van Nederland


IGOM

Parkstad Limburg is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM (bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 400 managers en 9.000 medewerkersbinnen de Zuid-Limburgse (semi-)overheid). Zowel de vacatures als de beschikbare stageplaatsen worden aangekondigd op www.igom.nl

Bedrijvigheid

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie