woensdag 31 januari 2024

Steeds meer drugsdealers in Heerlen en andere steden





Misdaad Alarm Nederland

Het wemelt van dealers (en steeds meer drugs dealende kinderen) in Heerlen zoals in veel andere Nederlandse steden. 

De steden en wijken worden geteisterd door mes aanvallen overvallen/ plofkraken en explosies, kop schoppers, afrekeningen/  winkeldieven / tasjesrovers/aanranders en grooming gangs/loverboys die jonge meisjes verleiden en dan verslaafd maken aan drugs en hen dwingen om voor hen veel geld te verdienen als prostituee in een seksbordeel. 

Gouverneur Emile Roemer verklaarde  "Met 80.000 onbewaakte grensovergangen is het heel gemakkelijk om hier ondermijning te organiseren en ook heel vlot weer weg te zijn zonder gepakt te worden" De gouverneur deed een dringende oproep aan de minister. Volgens hem is er te weinig menskracht om de strijd aan te gaan met criminelen. "Dit kan Limburg niet alleen."

Het is zoals zoals Roemer beweert niet alleen grensoverschrijdende misdaad,  de misdaad zit in het land, in de provincies, in de steden en in Den Haag en bij de EU, en dat wil hij niet benoemen, de misdaad van de elites al helemaal niet. 

Steeds meer kinderen  worden het slachtoffer van  /geweld/ beroving/ oplichting. Veel ouderen worden slachtoffer van oa babbeltrucks. Het tuig steelt via een pakket aan technieken geld,goud en juwelen, dure telefoons, pinpassen en gaat met de buit aan de haal.Er word steeds vaker vreselijk geweld gebruikt, het is vreselijk

Ze pinnen lachend van plezier de rekening van de bejaarden leeg en gaan naar harte lust winkelen om dure spullen te kopen. De schade is niet in woorden of in geld uit te drukken. Als de daders gepakt worden, dan krijgen ze veelal een lage straf of taakstraf  en dat werkt niet bepaald preventief, het zet geen zoden aan de dijk, omdat de veelplegers zodra ze weer na een proces verbaal buiten het politiebureau staan, gewoon weer doorgaan met hun misdaad praktijken. Het beleid van de regering maakt het allemaal veel erger,  en dat komt ook doordat er in de regering Rutte  criminelen zijn/ die de wetten van ons land aan de laars lappen en of corrupt zijn tot op het bot

Overigens is in Nederland de pakkans/ strafkans vergeleken met de meeste eu landen bijzonder laag wegens de enorme tekorten bij Justitie/ Politie agv de jarenlange bezuinigingen/ bar en bar slechte wetgeving en wegens de uitermate schadelijke politieke WEF koers van de kabinetten Rutte, die Nederland in lelijke crises hebben gestort zoals de wooncrisis / misdaadcrisis / zorgcrisis/klimaat ellende en nog veel meer andere noden en zorgen die niet meer zijn  te overzien. 

Wat doet de regering Rutte? 

Misdadigers worden gepamperd en de eerzame hardwerkende boeren / het MKB/ Visserij/ Horeca en de glas- en tuinbouw etc worden door Ruttes kartel als klimaat misdadigers beschouwd en in de beurs en hun bestaan  aangevallen, dat alles in het kader van de green deal/ het redden van het klimaat/ wat neerkomt op een steeds hogere belastingen/ een verstikkend woud aan economie en cultuur vernietigende maatregelen, vreselijk onrecht van ongekende proporties

Ruttes Kartel heeft willens en wetens gekozen voor de peperdure massa import van oa de onduurzame onrendabele en na geruime tijd ook brandgevaarlijke made in china e wagens/ windmolens/ zonnepanelen/ die een aanslag betekenen op flora en fauna, al die spullen veroorzaken meer ellende en vervuiling dan dat ze ergens ook maar goed voor zouden zijn.

Het kartel heeft gekozen voor het  kappen van ontelbaar veel van levensbelang zijnde bomen om te verstoken in fijnstof uitstotende biomassa-centrales. Veel meer mensen krijgen COPD Het is ook je reinste ecocide. Onze wonderschone natuur gaat naar de haaien en waarvoor? Wat zit daarachter?

Men kapt om plaats te maken voor stuifzand gebieden, en omdat de bomen ziek zouden zijn etc zegt men, maar dan gaat het stuiven en dan stuiven de zandkorrels in de steden, door de chemtrails in de lucht en door roet van schoorstenen van oa afval verbrand centrales vuil, en dan gaan mensen klagen en dan gaat men weer de vlaktes zoals onteigend boerenland volbouwen met woningen, en met de landschap verziekende vogel en insecten moordende onrendabele lawaaierige windmolens en allerhande import rotzooi, waar geen mens mee gediend is en waar de mensen ziek van worden.,

Vreselijk onveilige wijken en steden

Bij de politie werd van alles wegbezuinigd, men deed van alles dat niet deugde, en als gevolg van de massale ongecontroleerde instroom werden de tekorten op het gebied van de zorg/ wonen/ preventie/ handhaving/ alsmaar groter hetgeen heeft geleid tot onder meer  /crisis na crisis/  meer  misdaad/drugsverslaafden/verpaupering/schulden/ de zorg crisis etc onnoemelijke schade die niet in geld valt uit te drukken/ het is te erg voor woorden

Veel mensen durven niet alleen s avonds maar ook overdag niet meer naar buiten wegens de onveiligheid / steeds meer rolluiken worden voor ramen aangelegd / er is sprake van toenemend jeugdbende geweld met messen/ ontploffingen/ openbaar geweld etc  

Update Opsporing Verzocht

 


Brekend Nieuws Update / In Rotterdam is een woonblok ontploft, met dodelijke gevolgen, een enorm drugslaboratorium is ontploft, de hele stad verkeert in shock

 

Ruttes Kartel heeft willens en wetens en stelselmatig verzaakt de nodige maatregelen voor preventie en handhaving te zorgen en voor nog veel meer dan dat men geeft een gigantisch vermogen uit aan totaal onzinnig en slechte maatregelen, men heeft het allemaal steeds erger gemaakt en stopt daar niet mee, tenzij het volk massaal gaat demonstreren zoals thans in vele landen van europa gaande is.

Het zgn liberale linkse beleid is een vreselijk beleid van dweilen met de kraan open/ pamperen doofpotten ontkennen, wegkijken, liegen, mensen die opkomen voor het land uitmaken voor complotdenker en rechts extremist, en het volk proberen gek te maken en verwarren ism de NPO en valse propaganda media 

Rutte doet zoals zijn handlangers maar net alsof alles prima in orde is en hij meent dat mensen teveel klagen en zeuren in wat hij noemt Nederland een van de rijkste landen met de beste zorg van de EU, intussen staan tienduizenden ouderen op een wachtlijst van soms wel een jaar en velen krijgen niet eens zorg en bijstand, ze worden aan hun lot overgelaten. 

De rijen bij de voedselbanken zijn langer dan ooit, en in Nederland zijn minstens 20 000 daklozen die niet aan een woning worden geholpen zoals ontelbaar veel anderen.  Ruttes kartel heeft ook al niets en dan ook vrijwel niets  dan van alles beloven en niet nakomen  gedaan  waardoor meer dan 2000 zwervende kinderen die ronddolen in de steden  geen liefdevolle opvang krijgen,  het is onmenselijk, dat zijn de vreselijke feiten.

Het  kartel heeft heel veel vreselijk slechte dingen gedaan, misdaden van de ergste soort,  zoals duizenden kinderen bij de ouders weghalen, met geweld, de toeslagen affaire, en dan word ook nog jaren later bekend gemaakt dat honderden kinderen niet meer in leven zijn, en dat er nog geen enkel kind terug is bij de ouders waar ze horen te zijn.

Ruttes kartel heeft stelselmatig de wet geschonden. Het Kartel trekt zich helemaal niets aan de protesten en van van dringende adviezen van experts en van het volk, men doet wat men wil en wil niet veranderen/ men wil niet  opstappen, ten koste van alles wil men de macht behouden door een pakket aan valse en gemene streken  .

Ruttes kartel heeft dmv extreem hoge belastingen alles vreselijk duur gemaakt. De levensmiddelen en de kosten van het levensonderhoud zijn voor meer dan 2 miljoen landgenoten niet op te brengen.  Ruttes Kartel heft de hoogste belastingen van alle landen van de EU

Steeds  meer mensen, ook de middenklasse lijdt erg,het aantal faillissementen is schrikbarend,  en steeds meer mensen zijn agv het wanbeleid van de regering werkloos en verkeren in een schrijnende armoede, in de schulden en ten prooi gevallen aan deurwaarders die de mensen op nog veel hogere kosten jagen.

De afstand tussen wat de kiezers willen en waar ze voor gekozen hebben, met wat de heersende elite doet, is nog nooit in de loop van de geschiedenis van Nederland zo groot geweest als anno 2024

Het Kartel is bezig met het uitrollen van een woke agenda, waarbij pedofielen vrijelijk de kleedhokjes in mogen en  kleine kinderen door perverse figuren worden lastig gevallen met opgedrongen seks onderwijs zoals op bijeenkomsten en op scholen.

Wie wil nou dat heel Nederland ook nog een land word waar men overal hard drugs kan kopen en waar geen een mens ooit nog vrij zal zijn agv de great reset van WEF/ Swab? Een totalitaire crowd control prik dictatuur? Kinderen die bij de geboorte een chip in hun hoofd krijgen geprikt?

En wat doet bijvoorbeeld Halsema? Drugs legaliseren? 

Gaat Demonstreren !

Het is nu echt de allerhoogste tijd om te gaan demonstreren samen met de boeren en met zoveel mogelijk mensen om de gewenste verandering ten goede, voor een beter veiliger vrijer gezonder Nederland te realiseren, voor een beter toekomst van deze en de komende generaties.

Amsterdam Halsema

 

Heerlen  georganiseerde misdaad. RTL Nieuws criminaliteit in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gemeente Heerlen. Nieuws

Google- nieuws - Heerlen

Google- nieuws - Parkstad

Google - Limburg

INFORMATION THE MAINSTREAM MEDIA USUALLY IGNORES

Ontdek je plekje Heerlen

Heerlen vroeger

Maastrichtse Jennifer Romen voor de derde keer wereldkampioene hiphop Solo Adults

De 21 jarige Maastrichtse Jennifer Romen is vrijdag voor de derde keer wereldkampioene hiphop geworden in de categorie Solo Adults in het Oostenrijkse Graz. De Maastrichtse super dans ster werd vorig jaar ook al wereldkampioen in het Italiaanse Rimini en in 2013 behaalde ze eveneens de wereldtitel. Jennifer Romen heeft een eigen dansschool (USDA) in Maastricht.

Het Maankwartier in Heerlen = weggegooid geld

Heerlen Anno 2018

Zuid Limburg Facts

Heerlen

50° 54' 0" N / 5° 59' 0" E

Heerlen, Netherlands

Region: Limburg
Country: Netherlands
Latitude: 50.9
Longitude: 5.9833333


Zuid-Limburg is strategisch gelegen in het hart van de euregio Maas-Rijn. In een straal van 30 kilometer rond Zuid-Limburg wonen bijna 4 miljoen mensen in Nederland (Provincie Limburg), België (Vlaanderen en Wallonië) en Duitsland (Nordrhein-Westfalen).

Wie de steden Aken, Hasselt of Luik bezoekt, reist door Europa… maar dan op 30 kilometer van huis. Zuid-Limburg en de Euregio staan bekend als een ‘Bourgondische’ regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekproducten kent. Maar liefst acht Michelinsterren in een gebied van 25 bij 25 kilometer. Daarnaast talloze bistro’s, eetcafés, loungeclubs en restaurants. Voor elke beurs en elke smaak.

Facts

601.089 inwoners, 20 bij 20 km
26.000 studenten, 43% buitenlands, beste universitair onderwijs van Nederland
Beste Hogeschool van Nederland, beste universiteit van Nederland
Snelle treinverbindingen met Brussel, Parijs, London, Keulen, Frankfurt, Amsterdam
Beste scholen van Nederland, beste kinderdagverblijf van Nederland
Populairste vakantiebestemming Nederland
8 Michelinsterren, beste B&B van Nederland
Grootste kunstbeurs ter wereld
Internationaal bekroonde wijnproductie
8 vliegvelden binnen 1 uur
34.000 bedrijven, 276.000 banen
220 kilometer grens met buitenland, 8 km met Nederland
Heerlen is de leegstand stad nr 1 van Nederland
Een van de grootste, meest innovatieve chemieclusters Europa
Nummer 3 in top-10 meest innovatieve bedrijven Nederland
100 miljoen € investering komende 5 jaar in Research & Business
Arbeidsproductiviteit per fte > € 116.000. (Nederland: € 82.000)
Euregio Maas-Rijn (straal 50 km) 3,7 miljoen inwoners, 3 landen, 3 talen
Eengezinswoning plm. 200k (Nederland 275k, Amsterdam 450k)
15 musea, 17 muziekpodia, 14 theaters, 3 filmhuizen
Beste ziekenhuis van Nederland





IGOM

Parkstad Limburg is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM (bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 400 managers en 9.000 medewerkers binnen de Zuid-Limburgse (semi-)overheid). Zowel de vacatures als de beschikbare stageplaatsen worden aangekondigd op www.igom.nl

Bedrijvigheid

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie


Pol

Pol