donderdag 13 oktober 2016

terreur clown actief in LangraafDe afgelopen weken komen er vanuit verschillende plekken in Nederland meldingen binnen over akelige clowns die mensen de stuipen op het lijf jagen. Zo zouden er in  Den Haag, Rotterdam, Baarn, Oss, Maastricht, Delft en in Almere horrorclowns actief zijn. De politie kreeg afgelopen dinsdag ook uit Landgraaf een alarm melding over een met een bijl zwaaiende horrorclown. Een moeder uit Landgraaf melde daarop op Facebook dat een  clown met een bijl achter hun kind aan was gerend. Een andere horrorclown heeft gisteren in Delft een koekje van eigen deeg gekregen. Deze clown die een jonge vechtsporter de stuipen op het lijf probeerde te jagen, kreeg daarop rake klappen en maakte zich snel uit de voeten. De politie is bezig met een klopjacht naar de voortvluchtige terreur clown. De politie in Rotterdam heeft intussen een andere terreur clown opgepakt. Het betrof een agressieve man met een horrormasker die aan het begin van de avond met een hakbijl door de wijk Oud-Charlois liep en mensen de stuipen op het lijf jaagde. Gewaarschuwde agenten hebben deze terreur clown weten te overmeesteren en afgevoerd naar voorarrest in de politiecel.

Politie jaagt op  terreur clown  in Dordrecht


De Oranje Nassauschool in Stadspolders heeft bij de politie aangifte gedaan tegen een zeer akelige clown die donderdag tijdens de lunchpauze kinderen doodsangsten aanjaagde. Er kwamen van meerdere ouders aangiftes binnen over de griezel clown waarnaar de politie op zoek is. Volgens de politie is het strafbaar om mensen verkleed als clown, en of als clown  kinderen met een wapen zoals een mes of een bijl de stuipen op het lijf te jagen.De politie in Almere waarschuwt voor een horror clown, die met een mes in z'n hand kleine kinderen achterna zit. De politie sloeg alarm via Burgernet nadat er op de sociale media berichten werden geplaatst over een als clown verklede man die een bebloed mes bij zich droeg. Volgens het signalement had de man een rode pruik op, was zijn gezicht geschminkt en droeg hij een blauwe broek en gele bretels. Deze zogenoemde mac Donalds Terreur clown werd voor het laatst gezien in de Sjorsstraat in de Almeerse Stripheldenbuurt.

Nare Clowns op Sociale Media
Ook op Sociale Media zoals op Twitter en  Facebook duiken er in rap tempo clowns figuren op zoals de bovenstaande 3 clowns te weten de "Slome" ,"De Blauwe" en rechts de "Pleur op Clown", die steeds weer van van alles aan gemene streken uithalen waar de meeste burgers absoluut niet vrolijk van worden.

Hoeveel slachtoffers er al gemaakt zijn door de terreur clowns is niet bekend. Soms zijn het kinderen of pestkoppen, maar andere terreur clowns komen in het donker uit het niets achter je aangerend met een mes of een bebloede bijl om angst aan te jagen en mensen in elkaar te slaan en te beroven. Het zal je maar gebeuren. Je loopt op straat in het donker, of op klaarlichte dag in een park en en er doemen ineens een of meerdere clowns op die je aanvallen en van je bezittingen beroven. De politie neemt de uit Amerika overgewaaide "terror clown hype" hoog op. Er word dan ook hard opgetreden tegen deze  figuren die, stuk voor stuk als ze gepakt worden kunnen rekenen op een naar Nederlandse begrippen forse straf.

Tip:Copieer het terror clown gedrag niet! Dit is strafbaar. Komt u een horrorclown tegen neem dan ook direct contact op met de politie.Het bovenstaande "Prank" filmpje van de Killer Clown is sinds mei al meer dan 30 miljoen keer bekeken. Van begin tot eind is alles in de video in scène gezet, behalve de toevallige voorbijgangers die doodsbang en met de moordende clown in hun kielzog wegrennen. Let Op :Copieer het tereur clown gedrag niet! Dit is strafbaar en wie gepakt word kan rekenen op een forse straf. Komt u een horrorclown tegen neem dan ook direct contact op met de politie.

Publieke Omroep Tekort aan Clownerie

Wie herinnert zich nog de lieve geniale inspirerende clowns die het kijkbuis publiek van jong tot oud in goede en minder goede tijden opbeurden en vermaakten zoals de enige echte onvergetelijke "Pipo de Clown"?. Gezien de schrijnende noodzaak en het belang van goede educatieve clownerie anno 2016 zou het dan ook zeer aan te bevelen zijn dat de door de nare clownsregering Rutte gedupeerde kijkers, waar voor hun zuur betaalde belastinggeld krijgen en er dus weer snel een echte leuke lieve en leerzame Pipo bij de publieke omroep te bewonderen zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

G ads

Maastrichtse Jennifer Romen voor de derde keer wereldkampioene hiphop Solo Adults

De 21 jarige Maastrichtse Jennifer Romen is vrijdag voor de derde keer wereldkampioene hiphop geworden in de categorie Solo Adults in het Oostenrijkse Graz. De Maastrichtse super dans ster werd vorig jaar ook al wereldkampioen in het Italiaanse Rimini en in 2013 behaalde ze eveneens de wereldtitel. Jennifer Romen heeft een eigen dansschool (USDA) in Maastricht.

Ontdek je plekje Heerlen

Heerlen vroeger

Het Maankwartier in Heerlen = weggegooid geld

Heerlen Anno 2018

Zuid Limburg Facts

Heerlen

50° 54' 0" N / 5° 59' 0" E

Heerlen, Netherlands

Region: Limburg
Country: Netherlands
Latitude: 50.9
Longitude: 5.9833333

Zuid-Limburg is strategisch gelegen in het hart van de euregio Maas-Rijn. In een straal van 30 kilometer rond Zuid-Limburg wonen bijna 4 miljoen mensen in Nederland (Provincie Limburg), België (Vlaanderen en Wallonië) en Duitsland (Nordrhein-Westfalen).

Wie de steden Aken, Hasselt of Luik bezoekt, reist door Europa… maar dan op 30 kilometer van huis. Zuid-Limburg en de Euregio staan bekend als een ‘Bourgondische’ regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekproducten kent. Maar liefst acht Michelinsterren in een gebied van 25 bij 25 kilometer. Daarnaast talloze bistro’s, eetcafés, loungeclubs en restaurants. Voor elke beurs en elke smaak.

Facts

601.089 inwoners, 20 bij 20 km
26.000 studenten, 43% buitenlands, beste universitair onderwijs van Nederland
Beste Hogeschool van Nederland, beste universiteit van Nederland
Snelle treinverbindingen met Brussel, Parijs, London, Keulen, Frankfurt, Amsterdam
Beste scholen van Nederland, beste kinderdagverblijf van Nederland
Populairste vakantiebestemming Nederland
8 Michelinsterren, beste B&B van Nederland
Grootste kunstbeurs ter wereld
Internationaal bekroonde wijnproductie
8 vliegvelden binnen 1 uur
34.000 bedrijven, 276.000 banen
220 kilometer grens met buitenland, 8 km met Nederland
Heerlen is de leegstand stad nr 1 van Nederland
Een van de grootste, meest innovatieve chemieclusters Europa
Nummer 3 in top-10 meest innovatieve bedrijven Nederland
100 miljoen € investering komende 5 jaar in Research & Business
Arbeidsproductiviteit per fte > € 116.000. (Nederland: € 82.000)
Euregio Maas-Rijn (straal 50 km) 3,7 miljoen inwoners, 3 landen, 3 talen
Eengezinswoning plm. 200k (Nederland 275k, Amsterdam 450k)
15 musea, 17 muziekpodia, 14 theaters, 3 filmhuizen
Beste ziekenhuis van Nederland


IGOM

Parkstad Limburg is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM (bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 400 managers en 9.000 medewerkersbinnen de Zuid-Limburgse (semi-)overheid). Zowel de vacatures als de beschikbare stageplaatsen worden aangekondigd op www.igom.nl

Bedrijvigheid

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie