woensdag 14 maart 2012

Nederland lijd aan tinnitus door UMTS straling



Zazlle sell your designs
Heeft u last van een pieptoon, pieptonen, gebrom en andere vervelende geluiden in uw hoofd?

De Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) en Adelante audiologie & communicatie houd regelmatig bijeenkomsten over oorsuizen (tinnitus), daarbij komen  oorzaken en behandelmethodes aan aan de orde en geeft men uit eigen ervaring adviezen over het omgaan met de ziekte tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is.




Beste bezoeker,

Mobiel bellen is praktisch en leuk en zo zijn er miljoenen mensen in Nederland en miljarden bellers ter wereld die gebruik maken van een mobiele telefoon maar stelt u zich nou eens voor dat de straling die afkomstig is van mobiele telefoons en van mobiele zendmasten op de lange duur schadelijk blijkt te zijn voor de gezondheid en een veelheid van klachten en aandoeningen en zelfs KANKER kan veroorzaken.

Nederlanders?

In Nederland worden mensen die klagen over stralingsziektes uitgemaakt voor paranoia en geestelijk gestoord. Er zijn echter wel enkele sites op internet die zijn opgezet door Nederlanders die toch echt wel aantonen dat er meer aan de hand is dan een ingebeelde ziekte.

Ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking is chronische ziek (bron CBS).Dat wil zeggen dat ze klachten hebben die na drie maanden nog steeds niet over zijn, ondanks het feit dat ze uitgebreid door hun arts en specialist zijn onderzocht, doorgelicht, kijkoperaties hebben ondergaan, bloed en urine afgestaan, pillen geslikt en zalfjes gesmeerd. Niets hielp.

Ziek, voor de rest van je leven. Niets aan te doen, leer er maar mee te leven.


Echter niet iedereen legt zich hierbij neer. Sommigen gaan op zoek. En komen er achter dat de veroorzaker een bron is wat ze nooit hadden gedacht. Gepulsde elektromagnetische genererende aparaten. Van hun eigen draadloze DECT telefoon, of die van de buren. Of een zendmast voor UMTS,GSM,C2000,WIFI,WIMAX of digitenne. Wat hebben ze hier aan gedaan? Misschien komt u door deze website er ook eindelijk achter. De website heeft tot doel deze ervaringen te verzamelen en voor iedereen beschikbaar te stellen!

Onder de knop "Zoeken in ervaringen" vindt u een lijst met ervaringen van lotgenoten.

Onder de knop "Plaats hier uw ervaring" kunt u uw verhaal kwijt over uw zoektocht of het andwoord daarvan.


Zweden

Zweden staat over de hele wereld bekend om haar uitstekende zorg en haar goede gezondheid stelsel. De Zweedse overheid erkent dat minstens 3 procent van de bevolking, en er komen er duizenden per dag bij, chronisch ziek is door de microstraling van zendmasten en mobiele telefoons en dat mobiele telefonie de gezondheid althans bij grote groepen mensen wel degelijk ernstig schaad.

Nederland dat bekend staat om haar peperdure gezondheidsstelsel dat gekenmerkt word door wantoestanden in zorginstellingen en ziekenhuizen waar directies miljoenen verdienen en de belangen van de zieke medemens door de overheid ondergeschikt zijn gemaakt aan geldgewin, doet helemaal niets aan onderzoek en erkend de mensen niet die door de straling van mobiele telefonie ernstig ziek zijn geworden.

Miljoenen mensen Mobiel Ziek

Het aantal zieken in Zweden is net als in vele andere elanden van de wereld sinds 1997 drastisch toegenomen. Volgens buitenlandse wetenschappers en experts zijn in Nederland minstens 50 procent van de mensen chronisch in min of meerdere mate ziek door de mobiele straling van telefoons en zendmasten.

De ziekteverschijnselen verschillen en lopen uiteen van slapeloosheid, ademhalingsproblemen, hoofdpijn, migraine, concentratie stoornissen, hartritme stoornissen, orgaanklachten zoals lever hart en nierstoornissen en aan kanker gerelateerde ziektebeelden.

Uit recente onderzoeken is vast komen te staan dat de straling van mobiele telefonie vormen van KANKER veroorzaakt in de hersenen althans is dat bij ratten en andere dieren vastgesteld.

Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat hersenen die worden blootgesteld aan micro-straling, worden beschadigd en dat eiwitten weglekken waardoor cellen afsterven. Het beschadigd DNA, kan niet hersteld worden en er vormen zich kankercellen in de hersenen en dan ook in het hele lichaam van de ratten.

Volgens het onderzoek zijn miljoenen mensen ziek door de microstraling van mobiele telefonie en komen er elke dag steeds meer zieken bij en zal de uitwerking van de straling op de lange duur en dan ook over een periode van de komende 15 a 20 jaar honderden miljoenen mensen ziek maken.

De mobiele telefoon-industrie heeft ook wetenschappelijk onderzoek laten doen
door door hen zeer dik betaalde experts en soortgelijke onderzoeken ( met ratten, apen en muizen etc) gedaan die echter een totaal ander beeld geven en aantonen dat mobiele telefonie helemaal niet zo schadelijk zou zijn zoals in de onderzoeken van de "tegenpartij" en door de deskundigen van internationale faam, werd aangetoond.

Slapeloosheid, ademhalingsproblemen, hoofdpijn, kanker? : het zijn maar enkele van de kwalen die je krijgt van elektromagnetische straling van GSM's. Er worden steeds meer studies uitgevoerd, maar de wetenschap blijft verdeeld over de vraag of gsm-gebruik al dan niet schadelijk is voor de volksgezondheid.

Op basis van het voorzichtigheidsprincipe stellen steeds meer mensen en instellingen vragen bij de houding van de overheid, die wordt schuldig verzuim verweten of medeplichtigheid met de machtige spelers in de markt van de mobiele telefonie. De klokkenluiders worden echter op hun beurt beschuldigd van paranoia
en paniekzaaierij.

Wat is er echt van aan?

Dat onderzoekt deze ARTE-documentaire van Jean-Chrisophe Ribot. Met een mix van interviews, archiefbeelden, experimenten en animatie schat de film in hoe groot het risico van gsm-gebruik eigenlijk is. Tegelijk is het een reflectie op het groeiende wantrouwen tegenover de industrie en de rol die de wetenschap en de politiek speelt in dit debat.

Wat is goed voor de gezondheid?

Eet gezond en met mate! eet geen vet eten, ga sporten en vermijd asbest, teer en uitlaatgassen van auto's en kankerverwekkende stoffen die tabaksfabrikanten toevoegen aan sigaretten en tabak en ga niet te lang in de zon liggen( want daar krijg je weer huidkanker van), vrij veilig, en leg je mobieltje in de ijskast en ga lekker door met van alles te doen wat goed is en dan is het de keuze die wij al mens mogen maken om te doen wat goed en lekker is voor de geest en het lichaam om gezond te blijven.

Wilt u het naadje van de kous weten? bekijk dan de hele video en ga er maar eens lekker voor zitten en leg je mobieltje en de vette snacks gelijk ook maar even weg in de ijskast.


Wat is tinnitus?




Een ruis, een piep en of gebrom erbij?Een enkele keer een heel muziekwerk,continue of afwisselend, oorsuizen, oftewel tinnitus, betekent geluid horen dat er niet is.



Tinnitus kent vele vormen. De geluiden zijn er in werkelijkheid niet, maar je hoort ze wel en dat lawaai in het hoofd kan er in een lichte vorm zijn, maar ook in een allesoverheersende. Naar schatting hebben 2 miljoen mensen in Nederland een vorm van oorsuizen. Het aantal mensen met tinnitus neemt de laatste jaren fors toe. Steeds meer mensen klagen en hebben dag en nacht last van het gebrom, muziek, fluit- suis- en pieptonen waarvan de oorzaak door de overheid niet bekend word gemaakt.

Op diverse fora komen steeds meer mensen samen die last hebben van de aandoening om ervaringen uit te wisselen. Volgens velen worden de klachten veroorzaakt door de straling van UMTS zendmasten ( mobiele telefonie) hetgeen bevestigd word door tal van onderzoeken door erkende specialisten maar tevens door deskundigen die worden betaald door de mobiele industrie, word afgedaan als zijnde niet bewezen en zelfs als klinkklare onzin.



Heeft u last van de aandoening? Wilt u meer weten over Tinnius? dan kunt u het onderstaande nummer bellen.

 


De NVVS (Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden) is dé belangenvereniging voor mensen met gehoorproblemen. De NVVS wil dat alle mensen met een gehoorprobleem optimaal functioneren in onze samenleving.


Informatie Links



Tags

Nederland lijd aan tinnitus door UMTS straling, Slapeloosheid, UMTS Stress UMTS Ademhalingsproblemen, hoofdpijn, UMTS kanker, oorsuizingen, brom-en pieptonen in je hoofd? et zijn maar enkele van de kwalen die worden toegeschreven aan de elektromagnetische straling van gsms.
UMTS stralingsziekte, elektrosmog EMF, Ectrical Pollution,

7 opmerkingen:

  1. Oorsuizen of tinnitus genezen is geen gemakkelijke opgave. Meer dan 10 % van de mensen hebben last van oorsuizingen. Alhoewel er geen magisch middel bestaat zijn er toch vele remedies beschikbaar om deze marteling de kop in te drukken. Als ex tinnitus- en hyperacusis patiënt heb ik door de jaren heen heel wat remedies tegen oorsuizen of tinnitus bijeengebracht. Om u nu uit de nood te helpen heb ik de hele verzameling in een handboek gebundeld "oorsuizen - 100 remedies".

    http://www.oorsuizen100remedies.be

    In dit e-book komen de verschillende remedies en therapieën uitvoerig aan de orde. Over oorsuizen doen heel wat bakerpraatjes de ronde, die dringend de wereld uit moeten worden geholpen. Eén van de grootste misverstanden is, dat je met oorsuizen maar moet leren leven, omdat er eigenlijk zo weinig aan te doen is. Je kunt dit e-book als één doorlopend geheel lezen, maar je kunt het ook als naslagwerk gebruiken om meer gerichte informatie op te zoeken. Oorsuizen: zelfs als je er niet op tijd bij bent is er wel degelijk iets aan te doen.

    Arie Bergs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 3 weken in Cuba geweest.. nergens last van. Terug in Nederland en het gepiep/ gesuis begint weer. Ik word er doodmoe van.
    En js ik heb een goed gehoor. Vind muziek al snel te hard staan.

    Ik dacht dat mijn accu van men mobiel kapot aan het gaan was.. Immers na 1 dag was die leeg. ook al belde ik niet of werd ik niet gebeld voor dagen. Ook in Cuba nergens last van gehad.. Ik gebruikte hem als wekker. Plop..nog geen dag in Nederland ,, en ja hoor de accu loopt in 1 dag leeg.. Gossie.. wel erg veel contact met masten..

    NEE het is dus geen klinkklare onzin.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reductie van straling in je huis kan helpen tegen oorsuizen. Kijk eens op www.geenstraling.nl hoe het werkt. Al veel positieve resultaten, ook met oorsuizen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sinds de komst van een UMTS zendmast en een LTE 4G mast bunnen 300 meter kampen wij met slapeloosheid , oorsuizingen en hebben we last van laagfrequent geluid.
    Na metingen bleek ook de nieuwe Horizonmediabox een enorme bron van straling, net zoals de Dect telefoon en de slimme meter.
    Dan de iPad, de mob.telefoon en de WiFi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tinnitus: een symptoom van mentale overbelasting? Tinnitus kan ontstaan door overbelasting door één van de volgende factoren óf door een combinatie daarvan:

    Gehoorverlies
    Geringe lichamelijke belastbaarheid
    Psychische overbelasting

    Het kan dus zo zijn dat iemand tinnitus krijgt door psychische overbelasting of een slechte lichamelijke conditie zonder dat er sprake is van gehoorverlies.
    Bij veel mensen met tinnitus is het een symptoom van mentale overbelasting door gehoorverlies. Wanneer iemand slechthorend is, zal hij of zij zich in moeilijke situaties moeten inspannen om nog goed te kunnen horen. Immers de hersenen moeten onvolledige informatie die via het gehoor binnenkomt, aanvullen om er zo een samenhangend geheel van te maken. Als dat zodanig gebeurt dat de hersenen daar niet al te veel inspanning voor hoeven te leveren en dit ook geen spanning te weeg brengt, zal dat niet direct als tinnitus hoorbaar zijn. Wanneer de compensatie door de hersenen op een overdreven manier gebeurt, bijvoorbeeld door bijkomende onzekerheid of angst, kan dit hoorbaar worden als tinnitus. Dit verklaart tegelijkertijd waarom er mensen zijn die wél slechthorend zijn en daarbij geen tinnitus ervaren. Ook kan het zijn dat bij een gelijkblijvend gehoorverlies, wel tinnitus ontstaat wanneer de lichamelijke belastbaarheid afneemt (combinatie factor 1 en 2) of wanneer er psychische overbelasting ontstaat of toeneemt (combinatie 1 en 3).
    Ook kunnen alle drie de factoren gezamenlijk een rol spelen.
    Wanneer psychische overbelasting ervoor zorgt dat tinnitus ontstaat, al dan niet naast het gehoorverlies, dan is het zaak dat de behandeling zich ook daarop richt.
    Om de mentale belasting door gehoorverlies te verminderen Bron: https://www.hoorzaken.nl/tinnitus-symptoom-mentale-overbelasting/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. DOES HERBS WORK FOR TINNITUS?

    This was the same question that prompted me to read further a testimony I saw on a blog. My name is Nick, I am from Liverpool, a DJ who travel Europe to hook up shows. I enjoy my job a lot, what do they say about doing what you love? Okay that is just me okay.

    I had my tinnitus crises in summer of 2017, hell yes it was a terrible experience for me! With all the ringing, and humming in my head, I really couldn’t think straight. The job I love so much became a thing of fear, each time I set out to DJ, my tinnitus got worst. I stopped working for a while to give attention to my ears, went to a lot of ear specialist, took all therapeutic medications, did as I was told by my doctors, it got worse.

    In pursuit of my search, I took all measures to stay healthy. I quit my DJ work totally and began a self-search for a cure. My self-help towards a cure yielded no result through I spent a lot of money. It was my girlfriend who helped me combed the web in search of natural alternative for treatment. I was lucky, it turned out to be a cure for me. In all earnest, I first had my doubts about herbs and also getting help from the internet in this age of scammers looking for victims. But I am glad Mohan proved to be different and very supportive through out the period of my treatment with his herbal medicine.

    I hope my story will help you as well. You could also be cured from tinnitus just like I have been totally cured today through Dr. Mohan herbal treatment. Over one year, I have never experienced it anymore and I am back to my DJ work doing just fine. If you want to find out more, contact Dr. Mohan on drajaymohanbose@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Gemeente Heerlen. Nieuws

Google- nieuws - Heerlen

Google- nieuws - Parkstad

Google - Limburg

INFORMATION THE MAINSTREAM MEDIA USUALLY IGNORES

Ontdek je plekje Heerlen

Heerlen vroeger

Maastrichtse Jennifer Romen voor de derde keer wereldkampioene hiphop Solo Adults

De 21 jarige Maastrichtse Jennifer Romen is vrijdag voor de derde keer wereldkampioene hiphop geworden in de categorie Solo Adults in het Oostenrijkse Graz. De Maastrichtse super dans ster werd vorig jaar ook al wereldkampioen in het Italiaanse Rimini en in 2013 behaalde ze eveneens de wereldtitel. Jennifer Romen heeft een eigen dansschool (USDA) in Maastricht.

Het Maankwartier in Heerlen = weggegooid geld

Heerlen Anno 2018

Zuid Limburg Facts

Heerlen

50° 54' 0" N / 5° 59' 0" E

Heerlen, Netherlands

Region: Limburg
Country: Netherlands
Latitude: 50.9
Longitude: 5.9833333


Zuid-Limburg is strategisch gelegen in het hart van de euregio Maas-Rijn. In een straal van 30 kilometer rond Zuid-Limburg wonen bijna 4 miljoen mensen in Nederland (Provincie Limburg), België (Vlaanderen en Wallonië) en Duitsland (Nordrhein-Westfalen).

Wie de steden Aken, Hasselt of Luik bezoekt, reist door Europa… maar dan op 30 kilometer van huis. Zuid-Limburg en de Euregio staan bekend als een ‘Bourgondische’ regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekproducten kent. Maar liefst acht Michelinsterren in een gebied van 25 bij 25 kilometer. Daarnaast talloze bistro’s, eetcafés, loungeclubs en restaurants. Voor elke beurs en elke smaak.

Facts

601.089 inwoners, 20 bij 20 km
26.000 studenten, 43% buitenlands, beste universitair onderwijs van Nederland
Beste Hogeschool van Nederland, beste universiteit van Nederland
Snelle treinverbindingen met Brussel, Parijs, London, Keulen, Frankfurt, Amsterdam
Beste scholen van Nederland, beste kinderdagverblijf van Nederland
Populairste vakantiebestemming Nederland
8 Michelinsterren, beste B&B van Nederland
Grootste kunstbeurs ter wereld
Internationaal bekroonde wijnproductie
8 vliegvelden binnen 1 uur
34.000 bedrijven, 276.000 banen
220 kilometer grens met buitenland, 8 km met Nederland
Heerlen is de leegstand stad nr 1 van Nederland
Een van de grootste, meest innovatieve chemieclusters Europa
Nummer 3 in top-10 meest innovatieve bedrijven Nederland
100 miljoen € investering komende 5 jaar in Research & Business
Arbeidsproductiviteit per fte > € 116.000. (Nederland: € 82.000)
Euregio Maas-Rijn (straal 50 km) 3,7 miljoen inwoners, 3 landen, 3 talen
Eengezinswoning plm. 200k (Nederland 275k, Amsterdam 450k)
15 musea, 17 muziekpodia, 14 theaters, 3 filmhuizen
Beste ziekenhuis van Nederland





IGOM

Parkstad Limburg is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM (bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 400 managers en 9.000 medewerkers binnen de Zuid-Limburgse (semi-)overheid). Zowel de vacatures als de beschikbare stageplaatsen worden aangekondigd op www.igom.nl

Bedrijvigheid

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie


Pol

Pol