Tweet PST

donderdag 1 december 2011

De mooiste muur van Limburg


Klik op play > en luister naar wat de tovenaar u te vertellen heeft.Voor de mensen die de "Tovenaarstaal" niet verstaan is hier een vrije vertalng

Hallo lieve mensen, ik ben Wiebert. Ik kom uit Toverland. Ik kan toveren en tover wel meer dan duizend hazen en konijnen uit een hoed, en alles waar u van droomt , als dat van de liefde moet.

Zo toverde ik ook de vreselijke Muur van Berlijn met mijn toverstok weg. Ja, ik en niet Harrie Potter of Gorbatsjow heeft dat gedaan. Ik toverde de muur om tot een lief klein muurtje en zette dat op een mooi plekje op de limburgiastraat in de Parkstad Heerlen. Toen kwam de Grafitti Kunstenaar Jet Lag en gebruikte zijn graffiti toverkunsten de mensen zijn nu blij en vrij en iedereen vind de  muur zo mooi. Zowaar Lieve mensen ,als u een wens heeft, geloof in de liefde, recht en de vrijheid dan worden de stoutste dromen waar en word u van al uw zorgen bevrijd.

Sim sa la limbo bim

Ik wens u alle liefde, geluk gezondheid en schone kunst toe van de wereld!

Wiebert


Graffiti Kunst Groot Succes

Het project ‘graffiti voor graffiti’ heeft in verschillende wijken van Heerlen zijn sporen verdiend. Ongeveer 20 jongeren uit MSP hebben onder begeleiding van en geïnspireerd door professionele kunstenaars de fijne kneepjes van het vak geleerd voor een prachtige expositie.


The Free Parkstad Berlin Graffiti Wall

....Over de KunstenaarSpetterende Kunst in de Colijnstraat Meezenbroek 

Door jongeren een geschikte plek ter geven voor graffiti als kunstvorm, voorkom je illegaal geklieder in de wijk. Het project ‘graffiti voor graffiti’ heeft in verschillende wijken van Heerlen zijn sporen verdiend. Ongeveer 20 jongeren uit MSP hebben onder begeleiding van en geïnspireerd door professionele kunstenaars de fijne kneepjes van het vak geleerd voor een prachtige expositie.

De graffitiartiesten in spé weden o.a. betrokken bij projecten in de wijk, zoals het maken van een graffiti bij het pocketparkje aan de Colijnstraat. Het project krijgt een vervolg  en de bedoeling is dat de jongeren een eigen legale graffitiplek krijgen in de wijk.

James Jetlag is een tot ver over de grenzen bekende beeldend kunstenaar en muralist
Het team van James Jetlag produceert prachtige, hoogwaardige en kwalitatieve muurschilderingen voor het sfeervol en kompleet maken van interieur en exterieur. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van graffiti en muurschilderingen is de realisatie wordt ieder project tot in de puntjes verzorgd.

Voor alle kinderkamers, bedrijfsinterieurs, reclameschilderingen, garagepoorten of grootschalige (anti-)graffitiprojecten bent u bij James Jetlag aan het goede adres.
Schitterende Graffiti in de Colijnstraat. Foto: Stan Rams 
 
Gemeentelijke oplossingen voor graffitiproblematiek en -overlast behoren tot onze expertise. Voor grote projecten staat bij James Jetlag een team aan ervaren kunstschilders klaar.Graffiti Kunst Colijnstraat Heerlen (Foto: Stan Rams)


James Jetlag


Muralist, artist, professional graffiti painter, graffiti supply reseller & distributor @ Graffitiwinkel.nl Heerlen, Netherlands

James Jetlag Website


Tags


De mensen zijn nu blij en vrij en iedereen vind de muur zo mooi. De Berlijnse  Limburgse Kunst Muur, Lieve mensen ,als u een wens heeft, geloof in de liefde, recht en de vrijheid dan worden de stoutste dromen waar en word u van al uw zorgen bevrijd. Limburgiastraat graffiti wonder.Gemeentelijke oplossingen voor graffitiproblematiek en -overlast behoren tot onze expertise. Voor grote projecten staat bij James Jetlag een team aan ervaren kunstschilders klaar.James Jetlag  Muralist, artist, professional graffiti painter, graffiti supply reseller & distributor @Graffitiwinkel.nl

1 opmerking:

  1. Dit schitterend kunst werk is een van de vele duizenden die de Parkstad Limburg Rijk is en niet van mijn hand, om misverstanden te voorkomen. De graffiti is van een geweldige kunstenaar uit Heerlen, wiens naam op het Kunstwerk zelf te vinden is.Hij heeft in heerlen op diverse plaatsen schitterende werken gemaakt.. meer hiervan worden binnen kort gepubliceerd. Heeft u een foto, tip , clip of nieuws dat niet mag ontbreken op onze blog,laat een reactie achter of mail de redactie van Parkstad Tweets op stan@stanrams.com ..alvast hartelijk bedankt. Stan Rams

    BeantwoordenVerwijderen

G ads

Maastrichtse Jennifer Romen voor de derde keer wereldkampioene hiphop Solo Adults

De 21 jarige Maastrichtse Jennifer Romen is vrijdag voor de derde keer wereldkampioene hiphop geworden in de categorie Solo Adults in het Oostenrijkse Graz. De Maastrichtse super dans ster werd vorig jaar ook al wereldkampioen in het Italiaanse Rimini en in 2013 behaalde ze eveneens de wereldtitel. Jennifer Romen heeft een eigen dansschool (USDA) in Maastricht.

Ontdek je plekje Heerlen

Heerlen vroeger

Het Maankwartier in Heerlen = weggegooid geld

Heerlen Anno 2018

Zuid Limburg Facts

Heerlen

50° 54' 0" N / 5° 59' 0" E

Heerlen, Netherlands

Region: Limburg
Country: Netherlands
Latitude: 50.9
Longitude: 5.9833333

Zuid-Limburg is strategisch gelegen in het hart van de euregio Maas-Rijn. In een straal van 30 kilometer rond Zuid-Limburg wonen bijna 4 miljoen mensen in Nederland (Provincie Limburg), België (Vlaanderen en Wallonië) en Duitsland (Nordrhein-Westfalen).

Wie de steden Aken, Hasselt of Luik bezoekt, reist door Europa… maar dan op 30 kilometer van huis. Zuid-Limburg en de Euregio staan bekend als een ‘Bourgondische’ regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekproducten kent. Maar liefst acht Michelinsterren in een gebied van 25 bij 25 kilometer. Daarnaast talloze bistro’s, eetcafés, loungeclubs en restaurants. Voor elke beurs en elke smaak.

Facts

601.089 inwoners, 20 bij 20 km
26.000 studenten, 43% buitenlands, beste universitair onderwijs van Nederland
Beste Hogeschool van Nederland, beste universiteit van Nederland
Snelle treinverbindingen met Brussel, Parijs, London, Keulen, Frankfurt, Amsterdam
Beste scholen van Nederland, beste kinderdagverblijf van Nederland
Populairste vakantiebestemming Nederland
8 Michelinsterren, beste B&B van Nederland
Grootste kunstbeurs ter wereld
Internationaal bekroonde wijnproductie
8 vliegvelden binnen 1 uur
34.000 bedrijven, 276.000 banen
220 kilometer grens met buitenland, 8 km met Nederland
Heerlen is de leegstand stad nr 1 van Nederland
Een van de grootste, meest innovatieve chemieclusters Europa
Nummer 3 in top-10 meest innovatieve bedrijven Nederland
100 miljoen € investering komende 5 jaar in Research & Business
Arbeidsproductiviteit per fte > € 116.000. (Nederland: € 82.000)
Euregio Maas-Rijn (straal 50 km) 3,7 miljoen inwoners, 3 landen, 3 talen
Eengezinswoning plm. 200k (Nederland 275k, Amsterdam 450k)
15 musea, 17 muziekpodia, 14 theaters, 3 filmhuizen
Beste ziekenhuis van Nederland


IGOM

Parkstad Limburg is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM (bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 400 managers en 9.000 medewerkersbinnen de Zuid-Limburgse (semi-)overheid). Zowel de vacatures als de beschikbare stageplaatsen worden aangekondigd op www.igom.nl

Bedrijvigheid

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie