Tweet PST

donderdag 25 januari 2018

Friture PeeWee stopt agv wanbeleid gemeente
Friterie PeeWee in het centrum van Heerlen is het zoveelste slachtoffer van de waardeloze stront eigenwijze gemeenteraad van Heerlen die er werkelijk een potje van maakt en stelselmatig weigert om te doen waar zij voor gekozen is. De Friterie sluit op 31 januari 2018 dan ook net zoals vele andere zaken met pijn in het hart de deuren als gevolg van het asociaal crimineel wanbeleid van de gemeente zoals het weghalen van het Arcus College en het willens en wetens kapotmaken van de bedrijvigheid in de binnenstad waardoor voor veel zaken de omzet drastisch kelderde en veel van oudsher vertrouwde zaken en winkels hun deuren moesten sluiten. Het gevolg van het wanbeleid van de gemeenteraad is dan ook steeds meer leegstand, economische ellende, en steeds meer armoede en boosheid in de stad.  Het is voor veel mensen werkelijk niet te bevatten dat de Gemeente met de miljoenen smijt naar allerhande zinloze projecten en bodemloze putten waarin veel geld word  verspild aan zaken waar geen parkstedenaar behalve de corrupte witte boorden schurken op het pluche, ook maar enig voordeel aan hebben, waardoor ook de zo vertrouwde frituur in de Honigmannstraat die decennia lang een begrip was in de regio, net als vele andere van oudsher zeer gewaardeerde zaken en onvervangbaar mooie winkels, geen andere kans krijgt om te overleven, dan de deuren te moeten sluiten als direct gevolg van het regelrecht wanbeleid van de waardeloze Gemeeneraad.

Overigens zijn de kosten voor veel winkels en zaken en voor miljoenen  mensen in de meeste steden nauwelijks of niet meer op te brengen  doordat de absoluut onbetrouwbare corrupte kartel kliek( vvd d66 pvda) van de liegende Rutte zich geenszins houd aan de gemaakte afspraken en beloftes aan de kiezers en zien we dat de liegende Rutte ijskoud doorgaat met het voor Nederland rampzalige eurobeleid dat tot een neerwaartse trend en recessie  leid waarin  de kosten van het levensonderhoud, huren, energie,vervoer, zorg, aardappels, groente en fruit,drank en tabaksartikelen, koffie suiker etc en vrijwel alles  maar dan ook alles door de vreselijke hoge en steeds hogere TOTAAL CRIMINEEL HOGE BTW drastisch duurder worden en veel meer mensen hun baan verliezen en steeds meer zaken de deuren moeten sluiten en steeds meer mensen door Ruttes Kartel brodeloos gemaakt  de armoede in worden gedrukt.   In plaats van de beloofde 6 miljard aan lastenverlichtingen en beloofde investeringen doet Rutte exact het tegenovergestelde wat hij beloofde en wat de experts zoals hoogleraren economie dringend aanbevelen en de burgers zo hard aan goed en eerlijk democratisch beleid nodig hebben, hetgeen uitermate schadelijk en vernietigend is voor onze economie en voor het welzijn, de vrijheid, de veiligheid en de cultuur van de samenleving als geheel.

Eigenaar Piet van Kollenburg sluit dan ook met pijn in het hart zijn zaak waar hij meer dan 40 jaar zo hard voor heeft geknokt en zijn hart en ziel in heeft gelegd.

Op Sociale media zoals op Facebook geeft de beroemde frietbakker in zijn afscheidsgroet een warm advies aan alle parkstedenaren ... om bij de komende gemeenteraadsverkiezingen af te rekenen met het wanbeleid van de waardeloze arrogante kartel kliek van de gemeenteraad van Heerlen.

PEEWEE SAYS GOODBYE! 😢💕

Na bijna 4 decennia stop ik als ondernemer in Heerlen. Met pijn in het hart sluit ik per 31 januari de deuren van Friterie PeeWee.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Ik wil jullie bedanken voor alle fijne momenten en de mooie gesprekken.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Hopelijk zullen er mooiere jaren in het verschiet liggen voor de toekomstige ondernemers van Heerlen. Zou 2018 het jaar zijn waarin de bestuurders van Heerlen wakker worden?
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Gelukkig komen er binnenkort gemeenteraadsverkiezingen. Komt er een eind aan jarenlang wanbeleid en het gebrek aan visie?
Laat je stem horen. Laat onze stem horen! 💪
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Maak van Heerlen weer de mooie stad die het kan zijn.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
I’ll be back! Auf Wiedersehen! Alaaf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

G ads

Maastrichtse Jennifer Romen voor de derde keer wereldkampioene hiphop Solo Adults

De 21 jarige Maastrichtse Jennifer Romen is vrijdag voor de derde keer wereldkampioene hiphop geworden in de categorie Solo Adults in het Oostenrijkse Graz. De Maastrichtse super dans ster werd vorig jaar ook al wereldkampioen in het Italiaanse Rimini en in 2013 behaalde ze eveneens de wereldtitel. Jennifer Romen heeft een eigen dansschool (USDA) in Maastricht.

Ontdek je plekje Heerlen

Heerlen vroeger

Het Maankwartier in Heerlen = weggegooid geld

Heerlen Anno 2018

Zuid Limburg Facts

Heerlen

50° 54' 0" N / 5° 59' 0" E

Heerlen, Netherlands

Region: Limburg
Country: Netherlands
Latitude: 50.9
Longitude: 5.9833333

Zuid-Limburg is strategisch gelegen in het hart van de euregio Maas-Rijn. In een straal van 30 kilometer rond Zuid-Limburg wonen bijna 4 miljoen mensen in Nederland (Provincie Limburg), België (Vlaanderen en Wallonië) en Duitsland (Nordrhein-Westfalen).

Wie de steden Aken, Hasselt of Luik bezoekt, reist door Europa… maar dan op 30 kilometer van huis. Zuid-Limburg en de Euregio staan bekend als een ‘Bourgondische’ regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekproducten kent. Maar liefst acht Michelinsterren in een gebied van 25 bij 25 kilometer. Daarnaast talloze bistro’s, eetcafés, loungeclubs en restaurants. Voor elke beurs en elke smaak.

Facts

601.089 inwoners, 20 bij 20 km
26.000 studenten, 43% buitenlands, beste universitair onderwijs van Nederland
Beste Hogeschool van Nederland, beste universiteit van Nederland
Snelle treinverbindingen met Brussel, Parijs, London, Keulen, Frankfurt, Amsterdam
Beste scholen van Nederland, beste kinderdagverblijf van Nederland
Populairste vakantiebestemming Nederland
8 Michelinsterren, beste B&B van Nederland
Grootste kunstbeurs ter wereld
Internationaal bekroonde wijnproductie
8 vliegvelden binnen 1 uur
34.000 bedrijven, 276.000 banen
220 kilometer grens met buitenland, 8 km met Nederland
Beste stad van Nederland in ‘quality of life’
Groenste stad van Nederland
Een van de grootste, meest innovatieve chemieclusters Europa
Nummer 3 in top-10 meest innovatieve bedrijven Nederland
100 miljoen € investering komende 5 jaar in Research & Business
Arbeidsproductiviteit per fte > € 116.000. (Nederland: € 82.000)
Euregio Maas-Rijn (straal 50 km) 3,7 miljoen inwoners, 3 landen, 3 talen
Eengezinswoning plm. 200k (Nederland 275k, Amsterdam 450k)
15 musea, 17 muziekpodia, 14 theaters, 3 filmhuizen
Beste ziekenhuis van Nederland


IGOM

Parkstad Limburg is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM (bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 400 managers en 9.000 medewerkersbinnen de Zuid-Limburgse (semi-)overheid). Zowel de vacatures als de beschikbare stageplaatsen worden aangekondigd op www.igom.nl

Bedrijvigheid

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie