Tweet PST

vrijdag 7 december 2012

Creatief verkopen van je kunst met ZazzleMake Money on Zazzle. Easy Sell Your Designs

Zazzle

Gepersonaliseerde T-shirts, cadeaus, kunst en veel meer!

Zazzle is 's werelds grootste retailplatform voor unieke producten van retailkwaliteit. Zazzle's eigen, patent technologie maakt het mogelijk voor individuen, professionele artiesten en grote merken als Hallmark, Looney Tunes, Pink Panther en Harry Potter om miljarden producten te maken en aan te bieden aan klanten wereldwijd.


Zazzle's snel groeiende product assortiment bevat ieder mogelijke thema en biedt onder andere t-shirts, iPhone hoesjes, visitekaartjes, uitnodigingen en een grote selectie persoonlijke cadeaus. Nadat een product is gecreëerd, wordt het meteen nauwkeurig beoordeeld op de site en aangeboden op de Zazzle marktplaats.
Zazzle werd in 2005 opgericht en is gevestigd in Redwood City, Californië. De visie van Zazzle luidt: "Redefine commerce, powered by the world's imagination".

Zaziljoenen productenBij de laatste telling liep het aantal producten dat je op de Zazzle-marktplaats kunt kopen, op tot in de miljarden! Dat is geen grapje. En het aantal groeit snelt. Vergelijk dat nu eens met het aantal shirts dat je in je lokale warenhuis kunt kopen of posters in je lokale kunst- of huisdecoratiewinkel...

Goed nieuws! Maak je uniek! dit betekent dat je niet meer de massa hoeft te volgen. Of het nu gaat om het T-shirt dat je draagt of de kerstkaarten die je in december gaat versturen.

Ondersteund door de Zazzle gemeenschap


Alles op de Zazzle-marktplaats en website is dynamisch en gemaakt voor de gebruiker, zoals de klasse van de producten, categorisering, opmerkingen, recensies, fanclubs en meer. Jij hebt het voor het zeggen.


Verkopen: verdien met jouw creatieve genialiteit!


De normale wereld van de detailhandel is hard, erg hard, zeker als je nieuw op de markt bent.Als je bijvoorbeeld kleding wilt verkopen, moet je deze in grote aantallen inkopen (waarschijnlijk in het buitenland) waardoor je veel moet investeren terwijl je nog niets hebt verkocht. Erger nog, het inventarisrisico is enorm: je hebt misschien een aantal geweldige verkoopontwerpen, maar één of twee fiasco's kunnen je bedrijf om zeep helpen door de verspilde inventaris en de financiële schade. Het voorspellen van de vraag is onmogelijk en zelfs het bestellen van de verschillende maten en wat je op voorraad hebt, is moeilijk.

Door deze beperkingen is ook het aantal producten en ontwerpen dat je je klanten kunt aanbieden, beperkt. In plaats van dat je content aan het ontwerpen en creëren bent, moet je je bezighouden met al het gedoe dat er bij een bedrijf, dat maar moeilijk van de grond komt, komt kijken.

Stel je nu eens voor dat je de mogelijkheid hebt om geld te verdienen met een winkel, maar zonder zwaar te hoeven tillen, de hoofdpijn, startinvesteringen en aansprakelijkheid. Zazzle heeft de technologische oplossing voor jou:

De Zazzle-manier! Je verdient pure winst, want er zijn geen kosten.Als aankomend modeontwerper, artiest of band wil je je natuurlijk op je passie richten. De content. Het ontwerp. Het creatieve proces.Zou het niet geweldig zijn als je dat kon doen en nog steeds leuk kon verdienen?

Bij Zazzle hebben we precies voor dit doel de technologieën en oplossingen gebouwd. Het enige wat je moet doen om € bij Zazzle te verdienen, is je content uploaden! Met de online product-ontwerptools kun je je eigen T-shirts maken en allerlei andere soorten unieke kleding, kunstwerken, drinkwaar en nog veel meer leuke dingen.

Als je eenmaal een product hebt ontworpen en je wilt deze te koop aanbieden, kun je zelf een naam geven aan je royalty (we noemen dit het "Geef je royalty een naam"-systeem. Dit betekent dat je je royalty zelf kunt instellen van 10% tot hoger van de winkelprijs. je kunt hiermee een exclusief voordelig of zelfs heel erg duur eigen merk mee scheppen naar eigen wensen.

Iedere verkoper vindt het merk belangrijk. Hiermee kun je contact maken met je eindklanten en fans, het zorgt voor een goede band met jou en jouw producten.

Gratis je eigen winkel starten

Bij Zazzle krijg je een gratis Zazzle-winkel, die je helemaal aan jouw thema en persoonlijke stijl kunt aanpassen en waarop je jouw merk kunt vertegenwoordigen. En het wordt nog beter. Voor kleding kun je je eigen real-life modellen kiezen die jouw shirts op de foto dragen.

Klanten komen vanzelf.

Hoe zit het nu met de klanten? Hoe krijg je naamsbekendheid? Dat is het beste gedeelte. We hebben al miljoenen klanten die bij Zazzle kopen en jouw producten zullen automatisch aan de Zazzle-marktplaats worden toegevoegd. Dus leun lekker achterover en ontspan je.

Als je producten goed zijn, komen de kopers vanzelf naar jou toe. Wil je meer klanten? Sluit je aan bij de Zazzle-gemeenschap, zet je eigen fanclub op en voeg constant producten toe. Het kan een wereld van verschil maken.

Dus als je even pauze hebt van je penseel, Wacom tablets of elektrische gitaar, kijk dan even hoeveel je al verdiend hebt. Ga gewoon naar Mijn Account waar je real-time verslagen en gegevens kunt zien over
jouw verkopen en royalty's.

Zazzle highlights:

(a) er is geen startinvestering of inventarisrisico b) je kunt een onbeperkt aantal producten creëren en publiceren c) jij bepaalt de prijzen van jouw producten en de royalty die je ontvangt d) je krijgt een aanpasbare Zazzle-winkel om jouw producten in overeenstemming met jouw merk te tonen.

Meer informatie? Neem een kijkje bij Verdien geld gedeelte.

Partnerprogramma


Geef je op en verdien een extra inkomen.


Je weet snel hoe het werkt.Plaats enkele links (van eenvoudige tekstlinks tot productafbeeldingen) die naar de Zazzle-producten leiden. De link hoeft niet eens naar jouw producten te leiden (en je hebt zelfs geen verkopersaccount nodig)... dus schrijf je in en word gratis lid van Zazzle. Link en verdien , traffic master!


5 Redenen om bij Zazzle te gaan


  • Verdien referrals en volume bonussen
  • Refer je eigen producten of die van anderen
  • Volume Bonus Programma
  • Gratis promotie hulpmiddelen
  • Refer top merken zoals Looney Tunes en nog veel meer

Verdien Referrals

Zo werkt het...

Start vandaag nog met geld verdienen!

Winkel aanmaken

Zazzle's Partner Programma geeft iedereen met een Zazzle account de kans om geld te verdienen door producten en individuele pagina's gevonden op de Zazzle site te promoten.


Zazzle betaalt een 15% referral betaling plus tot aan extra 17% volume bonus voor iedere verkoop die je doorverwijst naar Zazzle vanaf je blog, e-mail of zelfs via offline marketing.

Je kan referrals verdienen door je eigen producten of die van anderen te promoten. Het geldt voor alle producten, dus kies en promoot je favoriete designs van professionele artiesten, beroemde muzikanten en zelfs grote merken. Hoe meer je verkoopt, des te meer je zal verdienen met referral volume bonussen, dus zorg ervoor dat je je links overal toevoegd.

Volume Bonussen worden maandelijks berekend en beginnen bij verkopen vanaf €70 en kunnen je verdiensten met 30% doen toenemen. Dus als je je eigen product ontwerpt en doorverwijst met een referral dan kan je 40% of meer verdienen met royalties, referrals en volume bonussen gecombineerd.

tags

Verkoop je kunst online op Zazzle Verdien online geld door jouw ontwerpen op honderden producten van winkelkwaliteit te verkopen! Een online winkel oprichten op Zazzle om online T-shirts of posters te verkopen met je kunst, afbeeldingen en ontwerpen, is gratis en doodeenvoudig. Dé troef: je kunt je kunst gratis online verkopen en nog meer geld verdienen als je meedoet aan Zazzle's partnerprogramma en kopers naar Zazzle verwijst. Gebruik de krachtige tools van Zazzle. Deze tools maken het mogelijk om jouw artwork op T-shirts, postzegels, posters, mokken, visitekaartjes, schoenen, skateboards, kalenders, draagtassen, petten, posters en nog veel meer te verkopen. Het is helemaal gratis … alle winst is voor jou!

Bij Zazzle kan je je eigen ontwerpen, en je fotos uploaden en producten maken zoals mokken, posters, t shirts,placemats,buttons en nog veel meer,je kunt gratis een Zazzle winkel beginnen en als kunstenaar geld verdienen, je kunt ook gratis partner worden van Zazzle en een extra inkomen verdienen met de verkoop van Zazzle producten, van elke Zazzle winkel, en je verdient extra als je nieuwe partners aanbrengt, Legaal: U dient Zazzle een belastingformulier te sturen ivm de belastingwetgeving, er zijn geen kosten verbonden aan Zazzle. U mag zelf uw royalty instellen lees de voorwaarden en handleiding  Zazzle ... Make Money on Zazzle. Sell Your Designs; Become ... About Us. Learn About Zazzle; Technology; Products; People; Press Room

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

G ads

Maastrichtse Jennifer Romen voor de derde keer wereldkampioene hiphop Solo Adults

De 21 jarige Maastrichtse Jennifer Romen is vrijdag voor de derde keer wereldkampioene hiphop geworden in de categorie Solo Adults in het Oostenrijkse Graz. De Maastrichtse super dans ster werd vorig jaar ook al wereldkampioen in het Italiaanse Rimini en in 2013 behaalde ze eveneens de wereldtitel. Jennifer Romen heeft een eigen dansschool (USDA) in Maastricht.

Ontdek je plekje Heerlen

Heerlen vroeger

Het Maankwartier in Heerlen = weggegooid geld

Heerlen Anno 2018

Zuid Limburg Facts

Heerlen

50° 54' 0" N / 5° 59' 0" E

Heerlen, Netherlands

Region: Limburg
Country: Netherlands
Latitude: 50.9
Longitude: 5.9833333

Zuid-Limburg is strategisch gelegen in het hart van de euregio Maas-Rijn. In een straal van 30 kilometer rond Zuid-Limburg wonen bijna 4 miljoen mensen in Nederland (Provincie Limburg), België (Vlaanderen en Wallonië) en Duitsland (Nordrhein-Westfalen).

Wie de steden Aken, Hasselt of Luik bezoekt, reist door Europa… maar dan op 30 kilometer van huis. Zuid-Limburg en de Euregio staan bekend als een ‘Bourgondische’ regio die naast gastvrijheid en culinaire kwaliteiten ook een rijke traditie in streekproducten kent. Maar liefst acht Michelinsterren in een gebied van 25 bij 25 kilometer. Daarnaast talloze bistro’s, eetcafés, loungeclubs en restaurants. Voor elke beurs en elke smaak.

Facts

601.089 inwoners, 20 bij 20 km
26.000 studenten, 43% buitenlands, beste universitair onderwijs van Nederland
Beste Hogeschool van Nederland, beste universiteit van Nederland
Snelle treinverbindingen met Brussel, Parijs, London, Keulen, Frankfurt, Amsterdam
Beste scholen van Nederland, beste kinderdagverblijf van Nederland
Populairste vakantiebestemming Nederland
8 Michelinsterren, beste B&B van Nederland
Grootste kunstbeurs ter wereld
Internationaal bekroonde wijnproductie
8 vliegvelden binnen 1 uur
34.000 bedrijven, 276.000 banen
220 kilometer grens met buitenland, 8 km met Nederland
Heerlen is de leegstand stad nr 1 van Nederland
Een van de grootste, meest innovatieve chemieclusters Europa
Nummer 3 in top-10 meest innovatieve bedrijven Nederland
100 miljoen € investering komende 5 jaar in Research & Business
Arbeidsproductiviteit per fte > € 116.000. (Nederland: € 82.000)
Euregio Maas-Rijn (straal 50 km) 3,7 miljoen inwoners, 3 landen, 3 talen
Eengezinswoning plm. 200k (Nederland 275k, Amsterdam 450k)
15 musea, 17 muziekpodia, 14 theaters, 3 filmhuizen
Beste ziekenhuis van Nederland


IGOM

Parkstad Limburg is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM (bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 400 managers en 9.000 medewerkersbinnen de Zuid-Limburgse (semi-)overheid). Zowel de vacatures als de beschikbare stageplaatsen worden aangekondigd op www.igom.nl

Bedrijvigheid

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie

Leisure en toerisme

Onderwijs en arbeidsmarkt

Regiobranding en -promotie